Hummingbird cupcakes
Cupcake
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
200 g smör
2 tsk vaniljextrakt
4 dl socker
3 ägg
3 bananer
1 burk krossad ananas
2 dl hackade valnötter eller pecannötter
2 dl kokosflingor
Frosting
300 g philadelphiaost
1 tsk vaniljextrakt
1 msk smör
4 dl strösocker
Se till att alla ingredienser är rumsvarma.
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop vetemjöl, bakpulver och kanel.
Vispa smör, vanilj och socker i en annan bunke i cirka 2 minuter.
Tillsätt ett ägg i taget och låt det blandas ihop innan du tillsätter nästa.
Slå på medelhög hastighet på maskinen och vispa i cirka 3 minuter tills blandningen är blekt gul och fluffig.
Blanda mosad banan, nötter, ananas och kokosflingor i en annan bunke.
Lägg till äggsmeten och rör om ordentligt innan du tillsätter mjölblandningen.
Fördela smeten jämt i muffinsformar, fyll formarna till drygt hälften.
Grädda i ungefär 20 minuter.
Låt svalna.
Vispa philadelphiaost och vaniljextrakt i cirka 2 minuter tills det blivit ljust och krämigt.
Med vispen på medelhastighet tillsätt lite smör i taget och låt det blandas ordentligt mellan gångerna.
Minska hastigheten till lägsta nivå på vispen och tillsätt på samma sätt, lite i taget, sockret.
Dekorera med frostingen och en nöt på varje cupcake när de svalnat.